Obvestila

- SHOD sv. MARTINA na Šilentabru je danes ob 14h. Maševal bo g. dr.Rafko Valenčič. Lepo vabljeni!

- POGREB +Rafka Želje bo tudi ob 14h pri sv. Pavlu. Imel ga bo g. Lojze Milharčič iz Knežaka.

- V HRENOVICAH pri FARI začenjajo danes ob 15h leto praznovanja 700-letnice od kar je v dokumentih omenjena župnija Hrenovice.

- SEJA ŽPS Zagorje bo v četrtek, 16.11. ob 19h v župnišču;

- SEJA ŽPS Trnje bo v petek, 17.11. ob 19h v Trnju v Mežnariji. Vsi člani ŽPS lepo vabljeni!

- 1. SVETOVNI DAN UBOGIH, ki bo od letos naprej na 33. nedeljo med letom, je letos razglasil papež Frančišek. Sam si zelo prizadeva, da ne bi bili ubogi med nami in v svetu pozabljeni. Ta dan naj opozarja ves svet, še posebej nas kristjane, da živijo pri nas in v svetu mnogi ljudje tudi v skrajni revščini in smo jim mi, ki živimo v neprimerno boljših okoliščinah, dolžni pomagati po svojih zmožnostih.

- TEDEN ZAPOROV se prične tudi prihodnjo nedeljo. Naslov tega tedna je: »Trudim se«. Vabi nas k molitvi za oškodovane osebe, ki se iz dneva v dan soočajo s težkimi spomini in brazgotinami, za osebje v zaporih, za zapornike, ki skušajo najti smisel v življenju, za njihove družine in prijatelje.

- EVROPSKO SREČANJE MLADIH ZA NOVO LETO 2018 bo v BASLU v Švici od 28.12.2017 do 1.1.2018. Prijave zbirajo do 28.11.2017 na SKAM-u. Več informacij najdete na spletni strani www.skam.si/esm.